De perfecte kandidaat voor de vacature

Je bent HR-adviseur. Er is een vacature en de sollicitaties stromen binnen. Na de eerste selectie op harde criteria blijven er enkele goede kandidaten over. Ze beschikken stuk voor stuk over de juiste kwalificaties en je denkt dat ze allemaal wel binnen het team passen.  Maar wie gaat nu echt het verschil maken? Welke omstandigheden heeft iemand nodig om met plezier te presteren? Wat gaat de kandidaat daadwerkelijk doen als je met hem gaat samenwerken? Welke rol zal hij of zij oppakken binnen het team? Is er een match met de leidinggevende?

Passende talenten en vermogen

Graag wil ik je begeleiden bij het vinden van antwoorden op deze vragen. Zodat je een kandidaat kunt selecteren bij wie talenten en vermogens het beste uit de verf komen. Iemand die in zijn/haar kracht staat en met wie je de beoogde doelstellingen of noodzakelijke veranderingen bereikt.

Management Drives-test

Met de Management Drives-test breng ik leidende denkpatronen en gewoontes – drijfveren – van de kandidaat voor je in beeld. Drijfveren geven richting aan de motivatie om iets wel of niet te doen. Drijfveren kunnen toekomstig gedrag voorspellen en zijn een goed instrument om te gebruiken bij de selectieprocedure. Je kunt daardoor al vooraf bepalen of er mogelijk een match is tussen kandidaat, taak, team, leidinggevende én organisatie.