Managmentdrives Logo

Kleurrijke ingrediënten voor een optimaal team

 

Programma
Ieder team is anders. Afhankelijk van de context waarin het team opereert, stellen wij, in overleg met jou, het programma samen. Drijfveren en koken vormen in ieder geval de belangrijkste ingrediënten.
Voor wie?
Teams die op een actieve wijze inzicht willen krijgen in drijfveren; van elkaar en van het team als geheel.
Resultaat:
Door het afnemen van een drijfverenanalyse wordt inzichtelijk waar de kracht ligt, wat wenselijk is om verder te ontwikkelen en wat eventuele valkuilen zijn van zowel het individu als het team. Door het delen en ervaren van de profielen ontstaat begrip, worden voorkeursrollen helder en (lastige) zaken makkelijker bespreekbaar. Er kan (weer) met energie gewerkt worden aan de gezamenlijke doelstellingen.
Duur:
13.00 – 21.30 uur inclusief diner
Door wie:
De workshop is een samenwerking tussen Young Workshops, Goy’s Genieten en Opaal Talentontwikkeling.

Menukaart

Amuse

Samen vormen jullie een team. Maar samen werken lijkt moeilijk. Jullie kennen en begrijpen elkaar onvoldoende. Veranderingen doorvoeren, een nieuw project starten. Er komt niet of nauwelijks iets van de grond. Tijd voor inspiratie en nieuwe energie!

Voorgerecht

Op een interactieve manier maken de deelnemers kennis met de Management Drives theorie, bespreken we de individuele drijfverenprofielen, het teamprofiel en wat dit betekent voor de praktijk.

Hoofdgerecht

Aan de slag in de keuken met alle opgedane kennis en de ingrediënten die onze kok heeft meegebracht. Het team gaat met elkaar de strijd aan om de smakelijkste gerechten op tafel te zetten. Met of zonder recept; koken vraagt samenwerking, communicatie en creativiteit om het beste resultaat te behalen. Het werken in de keuken wordt afgesloten met een evaluatie.

Nagerecht

Vol met inzichten over jezelf en je team genieten jullie samen van het door jullie bereide diner.